Khloe Kardashian poartă o tunsoare bob spectaculoasă

Khloe Kardashian poartă o tunsoare bob spectaculoasă

Khloe Kardashian și-a descoperit coafura „senmnătură” și nu se mai poate despărți de buclele ei blonde – asta am crezut până să vedem noua ei schimbare de look. Ea a renunțat la părul lung pentru un bob spectaculos.

După ce mult timp ne-a obișnuit să o vedem doar cu părul lung până în talie, cu niște beach waves perfecte și un balayage de invidiat, Khloe Kardashian a făcut pași timizi spre un păr mai scurt. A început cu un long bob, iar acum a decis să facă o schimbare de look și mai radicală. Khloe poartă acum un bob scurt care abia dacă îi ajunge până la nivelul umerilor.

Hairstylista familiei Kardashian, Jen Atkin, a făcut publică fotografia cu noul look al lui Khloe, spunând cât de greu a convins-o pe aceasta de-a lungul anilor să încerce și o tunsoare scurtă.

 

Khloe, poți fi împăcată cu alegerea făcută! Tunsoarea arată absolut spectaculos cu acele vârfuri tunse perfect drept, care dau un aer relaxat coafurii.

Khloe Kardashian a devenit în ultimul timp o adevărată inspirație de beauty. Fie că vorbim de alegerile ei în materie de machiaj, fie de slăbirea ei uimitoare, ne oferă mereu câte un truc extrem de util și ne inspiră cu încrederea de sine pe care și-a câștigat-o.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro