Kate Upton: cele mai frumoase ţinute albe

E drept că ne-a atras atenţia cu copertele superhot pentru Sports Illustrated sau Vogue (şi, desigur, cu acea scenă de jogging în costum de baie din filmul, „The Other Woman“) dar Kate Upton se transformă încet-încet într-o vedetă pe care trebuie să stăm cu ochii.

E drept că ne-a atras atenţia cu copertele superhot pentru Sports Illustrated sau Vogue (şi, desigur, cu acea scenă de jogging în costum de baie din filmul, „The Other Woman“) dar Kate Upton se transformă încet-încet într-o vedetă pe care trebuie să stăm cu ochii. Mai ales atunci când alege ţinute ultrafeminine care îi pun în valoare formele!

De la apariţii diafane la rochii provocatoare ầ la Marilyn Monroe, Kate ne-a cucerit cu abordarea ei relaxată, aşa că am decis să punem sub lupă cele mai reuşite apariţii all white alese de ea de-a lungul vremii.

Favorita noastră? Rochia albă, fără bretele şi cu curea în talie, Christian Sirian,o pe care a purtat-o pe covorul roşu la premiera „The Other Woman“ din Amsterdam. În galeria foto le vei regăsi pe toate.

Foto: Hepta, Splash News