Justin Timberlake: de la pop icon la gentleman desăvârşit

Vremea în care Timberlake era doar un puşti în căutarea unui stil a apus demult! Acum Justin revine în atenţia tututor cu un nou single, un nou album şi o garderobă demnă de toată lauda!

Cine nu şi-l aminteşte pe Justin Timberlake de pe vremea când ne cânta energic „Bye Bye Bye“ împreună cu foştii colegi de la ‘N Sync să dea rapid o căutare pe YouTube! Şi asta pentru că vrem ca impactul creat atunci când îl veţi vedea în videoclipul noului single „Suit & Tie“ de pe proaspătul lui album, „The 20/20 Experience“, să fie mare. Foarte mare!

După aproape şapte ani în care şi-a pus cariera muzicală pe pauză şi a jucat în câteva filme deloc rele (The Social Network, Friends with Benefits, In Time, Trouble with the Curve) Justin revine în acest început de an cu un nou single, un nou album şi o garderobă demnă de toată lauda. Cele mai bune exemple? Ţinuta funky dar elegantă pe care a purtat-o la această ediţie a Premiilor Grammy, smokingul perfect ales la nunta fabuloasă cu Jessica Biel sau costumul în carouri de la SAG Awards. Toate mulţumirile pentru aceste ţinute impecabile trebuie să se ducă către un singur nume: Tom Ford!

Cât de mult s-a schimbat de-a lungul timpului stilul lui Justin Timberlake? În galeria GLAMOUR găseşti o mulţime imagini grăitoare.

Foto: Hepta

.