Jocurile vestimentare ale lui Jennifer Lawrence

În plin turneu de promovare al celui mai aşteptat blockbuster al sfârşitului de an, „The Hunger Games“, Jennifer Lawrence ne-a luat prin surprindere cu… ţinutele şi coafurile ei. Exemplificăm.

În plin turneu de promovare al celui mai aşteptat blockbuster al sfârşitului de an, „The Hunger Games“, Jennifer Lawrence ne-a luat prin surprindere cu… ţinutele şi coafurile ei. Exemplificăm.

De la adolescenta cu bucle şi zâmbet ingenuu, Jennifer Lawrence s-a transformat într-o tipă cool, care nu ezită să încerce coafuri îndrăzneţe şi rochii haute-couture.

Ce ştim despre Jennifer, actriţa? Că la doar 20 de ani, Jennifer Lawrence a fost nominalizată la premiile Oscar şi la Golden Globe pentru rolul din „Winter’s Bone“. Iar la 24 de ani şi-a trecut în palmares un Oscar pentru rolul din „The Silver Lining Playbook“ (în 2012, alături de Bradley Cooper). Şi, chiar dacă cariera ei de eroină de acţiune a început cu rolul din „X-Men“, Jennifer a devenit celebră printre adolescenţi cu rolul lui Katniss Evedreen din „The Hunger Games“, cea mai cunoscută franciză a ultimilor ani. În curând, o vom vedea pe Jennifer tot alături de Bradley Cooper în „Serena“ şi în „American Hustle“. Dar şi în „The Hunger Games 2“.

Ce am aflat însă despre Jennifer, fashionista? Că nu-i este teamă să încerce rochii couture la premierele din cadrul turneului de promovare „The Hunger Games: Cathching Fire“ şi că n-a ezitat să se tundă scurt, foarte scurt. Vă mai spunem un amănunt important: dacă vă plac costumele actorilor din cea de-a doua parte „The Hunger Games“, cu siguranţă o să vă încânte să aflaţi că şi net-a-porter.com va lansa o colecţie capsulă cu piese inspirate de acest film (designul fiind realizat chiar de Trish Summerville, cea care a făcut şi costumele pentru film).

Pînă vă decideţi ce rochie v-ar sta cel mai bine, vă arătăm care sunt cele mai hot ţinute purtate de Jennifer Lawrence pe covorul roşu în ultima lună (dar şi cum arăta eroina noastră în urmă cu câţiva ani).

Rochiile din filmul „Hunger Games“ şi colecţia pregătită de net-a-porter.

Foto: Hepta, outnow.ch