Familia regală în vizită oficială în Noua Zeelandă şi Australia: albumul foto al excursiei

Până pe 25 aprilie, Prinţul William, Kate Middleton şi Prinţul George se află într-o vizită oficială de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia. GLAMOUR vă aduce toate pozele excursiei de familie.

De pe 7 până pe 25 aprilie, Prinţul William, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton şi Prinţul George au un program extrem de plin: familia regală a Marii Britanii se află într-o vizită oficială de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia.

La doar opt luni, Prinţul George face prima lui vizită oficială, o vizită ce va dura trei săptămâni şi care a debutat pe 7 aprilie în Wellington, Noua Zeelandă, şi se va încheia pe 25 aprilie în Canberra, capitala Australiei.

Este prima vizită oficială în aceste două ţări a Ducesei de Cambridge. Asemenea Prinţului George, Prinţul William a vizitat aceste ţări încă de când era bebeluş: în 1983, pe când avea doar nouă luni, William a pornit în acelaşi periplu alături de părinţii lui, Prinţul Charles şi Prinţesa Diana.

De la întâlniri oficiale la dineuri speciale, de la degustări de vinuri la întreceri cu bărci, de la activităţi sportive la partide de joacă pentru micuţul George, GLAMOUR stă zi de zi cu ochii pe agenda familiei regale şi îţi aduce toate pozele din vizita oficială, în galeria alăturată.

Aţi urmărit în fiecare zi traseul cuplului regal? Cele mai recente poze sunt chiar aici.  

Foto: Northfoto, Hepta