Cele mai urâte coafuri din filme

S-au îngrăşat, au slăbit dramatic, s-au transformat în monştri: nu puţine au fost sacrificiile făcute de către actori pentru un rol. Uneori însă, chiar şi podoaba capilară a starurilor a fost nevoită să se adapteze provocărilor rolurilor, concurând cu succes în topul celor mai urâte coafuri văzute vreodată.

S-au îngrăşat, au slăbit dramatic, s-au transformat în monştri: nu puţine au fost sacrificiile făcute de către actori pentru un rol. Uneori însă, chiar şi podoaba capilară a starurilor a fost nevoită să se adapteze provocărilor rolurilor. Concurând cu succes în topul celor mai urâte coafuri văzute vreodată.

V-aţi imagina că un rol într-un film la Hollywood vine la pachet cu un ten superb şi o coafură strălucitoare? Ei bine,  nu neapărat. Sau, mai bine spus, depinde de rol. Prin urmare, am cam râs la apariţia lui Bradley Cooper (de obicei extrem de aranjat) în rolul din „American Hustle“, ne-am îngrozit la vederea variantei ceva mai bătrâne a lui Colin Farrell în „Horrible Bosses“ şi n-am vrea să-l mai vedem vreodată pe Javier Bardem cu acea tunsoare din „No Country for Old Men“. Nici actriţele n-au stat mai bine la capitolul apariţii cu coafuri glam; să ne amintim doar de codiţele afro ale Angelinei în „Gone in 60 seconds“. Însă cu siguranţă băieţii sunt primii în topul celor mai urâte coafuri din filme.

Iată.. câştigătorii ]n galeria foto alăturată. 

Foto: outnow.ch

Tags:
,