Cele mai stylish vedete în 2014: votează-ţi preferata!

Cine a spus că trebuie să aşteptăm sfârşitul de an ca să le alegem pe cele mai stylish staruri ale planetei?! La cât de multe suspine s-au auzit la fiecare dintre apariţiile lor pe covorul roşu, aceste 30 de vedete merită deja toate aplauzele noastre. Însă care va fi favorita voastră? Votaţi acum!

Cine a spus că trebuie să aşteptăm sfârşitul de an ca să le alegem pe cele mai stylish staruri ale planetei?! La cât de multe suspine s-au auzit la fiecare dintre apariţiile lor pe covorul roşu, aceste 30 de vedete merită deja toate aplauzele noastre.

De la adevărate staruri ale streetstyle-ului cum sunt Miranda Kerr sau Olivia Palermo la actriţele noului val (apariţiile Lupitei Nyong’o şi ale Léi Seydoux au fost apreciate de toţi fashion editorii în acest început de an) de la staruri consacrate care pur şi simplu nu dau greş pe covorul roşu (Diane Kruger, Angelina Jolie, Marion Cotillard sunt doar câteva) la modelele iubite de toată lumea (Kate Moss, Cara Delevingne, Suki Waterhouse, Rosie Huntington-Whiteley) şi până la regalităţi (vorbim desigur despre Catherine, Ducesa de Cambridge care în acest an a făcut furori cu ţinutele alese în vizita oficială din Australia şi Noua Zeelandă) iată care sunt „candidatele“ selectate de noi.

Însă care va fi favorita voastră? Votaţi acum!  

Foto: Guliver / Splash News