Ce jucător de la Chelsea are cea mai hot iubită?

Arma secretă din spatele unuia dintre cei mai faimoşi jucători de fotbal ai mapamondului? O logodnică mai mult decât sexy!

Nu trebuie musai să fii microbistă ca să ştii că evenimentul săptămânii a fost fără doar şi poate meciul de fotbal dintre Steaua şi Chelsea, ce a avut loc aseară pe Arena Naţională. Şi dacă aseară echipa noastră a ieşit învingătoare, trebuie totuşi să recunoaştem că şi englezii au un atu de necontestat: jucătorul cu cea mai sexy şi stylish logodnică!

Cine este norocosul? Frank Lampard, unul dintre legendarii jucători şi marcatori ai echipei londoneze şi-a ales o iubită absolut superbă: Christine Bleakley are 34 de ani, este o apreciată prezentatoare TV (pentru postul ITV) şi a devenit logodnica lui Lampard în iunie 2011.

Pe lista de cuceriri a frumoasei Christine se mai numără jucătorul de hockey Curtis Bowen, proprietarul unor restaurant din Dublin, Christian Stokes şi antreprenorul Mark Beirne. Lampard mai are două fete dintr-o logodnă anterioară cu modelul spaniol Elen Rivas de care s-a despărţit în noiembrie 2008 după şapte ani de relaţie.

În galeria noastră vei găsi cele mai frumoase ipostaze în care au fost surprinşi cei doi.

Foto: Hepta

 

.