Cara Delevingne: supermodelul-vedetă al momentului

Suntem sigure că ai ochit-o pe catwalk, că i-ai adorat instantaneele atât de amuzante ochite pe reţelele de socializare şi că ai admirat-o în cele mai reuşite campanii ale primăverii. Îţi spunem tot ce trebuie să ştii despre cel mai hot supermodel al anului: Cara Delevingne!

Are abia 20 de ani şi este adorată deopotrivă de Karl Lagerfeld şi Mario Testino. Printre prietenele ei apropiate se numără Rihanna şi Rita Ora. Şi numai anul acesta a bifat o campanie superbă pentru Yves Saint Laurent (este imaginea celei mai noi mascara YSL, Baby Doll) şi a fost o apriţie încântătoare în reclamele pline de culoare DKNY. Asta desigur pe lângă celebrele deja campanii Burberry şi H&M. A defilat pe toate catwalkurile importante în cele mai râvnite şi admirate prezentări ale primăverii iar din culise a transmis în direct cele mai amuzante instantanee alături de Jourdan Dunn şi Rosie Tapner. Şi să nu uităm nici de promiţătorul rol pe care l-a făcut în filmul lui Joe Whright, Anna Karenina… alături de nimeni alta decât Keira Knightley.

Ţi-am pregătit o trecere în revistă a celor mai frumoase ipostaze în care am văzut-o pe Cara alături de câteva lucruri inedite pe care trebuie să le ştii despre ea!

Foto: Hepta, Yannis Vlamos, Twitter