Lili Reinhart a transmis un mesaj important despre tulburările mintale

Lili Reinhart a transmis un mesaj important despre tulburările mintale

Lili Reinhart a fost pusă la punct de o utilizatoare de Twitter, pentru că ar avea un trup prea perfect pentru a se plânge că nu este acceptată în societate. Vedeta nu a rămas tăcută la această critică și a transmis un mesaj important despre tulburările mintale.

Lili Reinhart este una dintre cele mai tinere actrițe din industrie la momentul actual, așa că își asumă rolul de a fi un model pentru multe tinere femei. Lili a vorbit despre un subiect important în acest sens, tulburările mintale. Actrița a fost criticată pe Twitter și a răspuns transmițând un mesaj puternic despre depresie, tulburări de alimentație și dismorfie corporală.

Lili Reinhart a transmis un mesaj important despre tulburările mintale

Pagina de Twitter oficială a publicației Harper’s Bazaar a postat un video și un mesaj al actriței Lili Reinhart, întruchipând-o pe iconica Marilyn Monroe. „Marilyn Monroe a fost o femeie corpolentă: avea sâni și nu avea o talie de 60 de centimetri. Pe mine asta mă inspiră și mă face să simt că trupul meu poate fi acceptat”, este mesajul de la Lili.

https://twitter.com/abelsbbygirl/status/1013937246385463297

În ciuda mesajului pozitiv, o utilizatoare de Twitter s-a arătat nemulțumită. „Trebuie să încetați să lăsați fetele cu conformație ca a lui Gigi Hadid să aibă o platformă pentru a vorbi despre cum corpurile lor ‘nu sunt acceptate’ de parcă nu sunt standardul industriei. Este obositor”, a scris utilizatoarea.

Din fericire, Lili nu a rămas tăcută în fața acestui comentariu.

„Să-i spui cumva că nu are dreptul să se simtă nesigur pentru că corpul lui este ‘în regulă’ sau ‘ca al altcuiva’… este greșit. Este parte din problemă. Este parte din body shaming”, a scris, mai întâi, Lili.

„Sper că acest exemplu îți va arăta o problemă semnificativă din ziua de astăzi la fete și băieți tineri. Acesta este motivul pentru care persoane cu probleme de sănătate mintală – depresie, tulburări de alimentație, dismorfie corporală – uneori nu primesc ajutorul de care au nevoie, pentru că sunt certați pentru a fi tăcuți”, a scris Lili.

Actrița a mai continuat cu alte două postări. „Ajungi să te simți foarte abătut de faptul că atât de mulți oameni spun ‘ești slabă așa că taci naibii despre acceptarea propriului corp’. De parcă dismorfia mea corporală este irelevantă din cauza modului în care arăt pentru unii oameni. Ori nu sunt suficient de curvy ori nu sunt suficient de slabă pentru a mă simți nesigură”, a explicat.

„Bolile mintale se înrăutățesc când oamenii spun că nu ai dreptul să te simți așa cum o faci. Într-acolo merg lucrurile. Nu încurajați acest comportament. Este distructiv. Mai distructiv decât veți realiza vreodată. Poate nu înțelegeți nesiguranțele cuiva – dar respectați-le”, a concluzionat actrița.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com