Lena Dunham vorbește despre despărțirea de Jack Antonoff

De-abia ce au trecut 48 de ore de când a ajuns și la urechile lumii că Lena Dunham și Jack Antonoff s-au despărțit, iar creatoarea serialului Girls se pare că deja a intrat în ultimul stadiu al procesului; Lena Dunham vorbește despre despărțirea de Jack Antonoff: înțelepta și aluziva etapă de „postare continuă despre iubire în social media”. Marți seara, Dunham a făcut live pe Instagram pentru o discuție filosofică despre calitățile transcedentale ale iubirii adevărate.

„Port acest inel pe care mi l-a dat Jack și o să-l port mereu pentru că e mișto să iubești, e ceva puternic, etern, și nu trebuie să fie definit în felul în care o facem noi în cultura vestică – prin începuturi și sfârșituri” a spus Dunham în video, conform E! News. „Lucrurile pot decurge ca și când tu ai fi o picătură de apă și te-ai reîntoarce în ocean”, adaugă ea. „Oricum, vă iubesc pe toți și vă sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul arătat, pentru toată dragostea la adresa mea.” Un pic mai devreme, tot marți, fondatoarea Lenny a repostat un citat clasic post-despărțire pe pagina ei de Instagram.

View this post on Instagram

❤️ forever love ❤️

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

E! au fost primii care au anunțat despărțirea, confirmată de un reprezentant atât pentru Dunham, cât și Antonoff. „A fost o decizie luată de comun acord”, a spus o sursă luni, adăugând faptul că despărțirea s-a întâmplat în decembrie. „Jack și Lena deveneau din ce în ce mai distanți, și avea sens să își încheie relația în punctul în care se aflau… Își doresc ce-i mai bine pentru celălalt, orice ar fi. Amândoi vor trece peste.” Duo-ul a început să se vadă începând cu 2012; ultimul covor roșu pe care au mers împreună a fost la premiile Grammy din ianuarie 2017.

Deși nu mai apăreau în postările celuilalt din social media, în octombrie 2017, Dunham a scris un tribut mărinimos către solistul trupei Bleachers pentru Variety. „Cu siguranță că înainte de Jack, viața mea nu era pe cât de plină este acum”, scria ea. „Mi-a arătat importanța declarațiilor politice folosindu-te de platformele publice. Mi-a arătat ce înseamnă bucuria din spatele unei colaborări.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com