Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului

Lady Gaga a hotărât să renunțe la nuanța de brunet a părului său în favoarea unui blond foarte deschis, iar zvonurile spun că ar fi decis să facă această schimbare pentru a se pregăti pentru nuntă. Tot procesul a durat zece ore, iar Lady Gaga ne-a ținut la curent cu fiecare etapă pe contul ei de Instagram.

Lady Gaga a optat pentru o decolorare completă a părului și nu pentru tehnica „balayage“, atât de populară acum printre vedete. Ea a spus că nu își dorea un look cu șuvițe, cum ar fi obținut în urma tehnicii „balayage”, ci un blond clasic uniform.

Tot procesul a început la ora 14.00, când Lady Gaga a postat o fotografie cu produsele hair-stylistului ei. Au urmat apoi fotografii cu ea înainte de vopsire, cu culoarea ei inițială, cu părul ei înainte de a fi aplicat decolorantul, apoi în timp ce hair-stylistul îi decolora rădăcinile și în cele din urmă ne-a arătat rezultatul final într-o fotografie alături de cea care a vopsit-o, arătându-și aprecierea față de aceasta.

Vedeta a spus că nu îi place să folosească nicio protecție pentru scalp pentru a nu compromite rezultatul final, dar recunoaște că în unele momente a fost dureros întrucât decolorantul îi ataca scalpul. 

Iată rezultatul:

I heard you called for a blonde Ryan Murphy #AHSHotel

Posted by Lady Gaga on 22 Mai 2015

Intră în galeria foto pentru a vedea procesul prin care a trecut Lady Gaga pentru a ajunge de la un brunet foarte închis la un blond platinat și strălucitor! 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro