Lady Gaga lansează o linie de make-up numită Haus Beauty

Lady Gaga lansează o linie de make-up numită Haus Beauty

Lady Gaga lansează o linie de make-up numită Haus Beauty și de-abia așteptăm să vedem ce surprize ne pregătește! Cântăreața a dezvăluit fanilor câteva look-uri realizate cu produsele pe care urmează să le lanseze și tot ce putem spune este că arată divin!

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete și, mai ales, artiste din industria muzicii, s-au alăturat lumii afacerilor cu produse cosmetice. Jennifer Lopez a lansat recent o linie de produse de machiaj în colaborare cu brandul Inglot, iar acum, Lady Gaga a anunțat că își lansează propria linie de make-up numită Haus Beauty.

Lady Gaga își lansează propria linie de make-up

În luna februarie, Lady Gaga a făcut demersuri pentru a obține drepturi de autor asupra numelui Haus Beauty, pentru o linie de produse cosmetice, potrivit Allure. Se pare că artista are în plan o mulțime de produse, iar linia ar urma să includă fonduri de ten, blush, ruj, gloss, eyeliner, fard de pleoape, parfumuri, cleansere faciale, tonere, scruburi, produse hidratante, creme de mâini, măști, iluminator, bronzer, ulei de corp, cremă cu protecție solară, autobronzant, lac de unghii și lista poate continua.

Cu siguranță, produsele lui Lady Gaga vor fi de succes, întrucât cântăreața nu este la prima experiență în ceea ce privește industria de beauty. În 2009 și 2010, Gaga a participat la o campanie lansată de MAC numită Viva Glam, în cadrul căreia a participat la crearea mai multor nuanțe de ruj și gloss. În 2012, cântăreața a lansat parfumul Lady Gaga Fame, în colaborare cu Coty.

Deocamdată, nu se știe când vor apărea mult-așteptatele produse, însă cert este că Lady Gaga își lansează propria linie de make-up și lucrează intens la noul ei proiect. Artista este recunoscută pentru stilul ei nonconformist, așa că este de așteptat ca și produsele create de ea să aibă un aer aparte.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com