Lady Gaga, Bruno Mars și The Weeknd vor cânta la Showul Victoria’s Secret

Grupul Victoria’s Secret au anunțat lineup-ul muzical pentru următorul show de modă – și va fi glamourous!

Lady Gaga, Bruno Mars și The Weeknd li se vor alătura Îngerilor – inclusiv Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge – în Paris, pe 30 noiembrie. Jasmine Tookes va fi cea care va avea onoarea să poarte sutienul Fantasy, care valorează 3 milioane de dolari și care este în totalitate creat din diamante și smaralde, despre care v-am povestit.

Bruno Mars și-a lansat primul single solo în patru ani, 24k Magic, și va cânta la American Music Awards pe 20 noiembrie, pentru prima oară.

Lady Gaga tocmai și-a lansat cel de-al cincilea album de studio, Joanne, care a fost pe primul loc în topul 200 Billboard. Este unul dintre albumele care pe noi ne-au cucerit în totalitate în acest final de an.

The Weeknd, care a lansat în ultimul an două piese, Starboy, în colaborare cu Daft Punk, și False Alarm, se întoarce la Victoria’s Secret Show după ce anul trecut a cântat alături de Selena Gomez și Ellie Goulding. Anul acesta va fi însă special pentru el datorită faptului că iubita sa, Bella Hadid își va face debutul pe catwalk-ul Victoria’s Secret. Awww!

Abia așteptăm show-ul de anul acesta!

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro