despartire doi ani divort angelina jolie brad pitt

La doi ani de la despărțire, divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este departe de a se fi încheiat

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este departe de a se fi încheiat. Deși Angie a depus actele necesare pentru a divorța de Brad Pitt în septembrie 2016, cei doi încă nu s-au pus de acord în privința custodiei copiilor. 

„Sunt atât de prinși cu problemele custodiei copiilor că nici măcar nu au schimbat documentele financiare, care reprezintă unii din primii pași pe care oamenii îi fac atunci când intentează divorțul. Nu se va stabili nimic prea curând. Sunt într-un impas în acest moment pentru că focusul este pe custodie, nimic altceva nu a fost discutat“, a declarat o sursă pentru E! News.

Deși ambii actori sunt dispuși să lucreze la detaliile divorțului, până acum nu au reușit să ajungă la nicio înțelegere. După ce aproape că se puseseră de acord asupra unui program în ceea ce privește custodia copiilor, acordul a fost anulat după ce Angelina Jolie a acceptat un rol într-un film care se filma în Europa și a cerut ca să ia cu ea toți cei șase copii pe toata durata filmărilor. Brad Pitt s-a opus cererii, iar judecătorul i-a dat câștig de cauză, spunând că este „foarte important ca fiecare dintre cei șase copii să aibă o relație strânsă și sănătoasă atât cu mama cât și cu tatăl lor“.

„Brad a petrecut timp cu copii vara aceasta, dar și-ar dori să poată sta mai mult cu ei. Îl bucură foarte mult timpul petrecut cu ei“. a spus o sursă pentru E! News. 

NBC News a spus că Angelina îl acuză pe Brad că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de mai bine de un an și jumătate și are de gând să-l dea în judecată pentru a-l obliga să plătească retroactiv. Surse din anturajul actorului spun că aceasta este doar o campanie de defăimare a imaginii lui Pitt pentru că foștii soți nu au reușit să ajungă la o înțelegere până acum.

În primul interviu acordat după divorț, Brad Pitt a recunoscut că a avut mari probleme cu alcoolul, inclusiv în timpul mariajului cu Angelina Jolie: „Nu îmi aduc aminte să fi avut o zi, de când am terminat studiile, în care să nu beau sau să fumez. Fugeam de sentimentele mele și mă bucur că nu mai fac asta. Atunci când mi-am întemeiat o familie, am renunțat la tot, mai puțin la alcool. Anul trecut am fost în aceeași situație, aveam lucruri pe care nu voiam să le rezolv, fugeam de ele. Obișnuiam să beau foarte mult și asta devenise o problemă. Acum sunt fericit că a trecut jumătate de an, e un sentiment dulce-amărui, dar acum nu mai fug de probleme“, a spus Brad Pitt pentru GQ.

S-a speculat că Pitt și Jolie au căzut de acord în decembrie 2016, în ceea ce privește custodia temporară a copiilor, iar actorul nu s-a ferit să vorbească despre asta. „Lucrăm la asta. Am auzit odată un avocat spunând că nimeni nu câștigă în instanță, este vorba doar despre cine suferă mai mult și cred că acest lucru este adevărat. Te străduiești un an să construiești un caz pentru a dovedi că tu ai dreptate și celălalt greșește și nu faci altceva decât să alimentezi sentimentul de ură. Refuz să fac asta și, din fericire, partenera mea este de acord. Este foarte greu pentru copiii noștri, să le fie destrămată familia dintr-o dată“, a explicat Pitt.

Angelina Jolie s-a ferit să spună prea multe despre viața după divorț. La aproape un an de la separarea de Brad Pitt și pe fondul unor zvonuri despre împăcare, Angelina Jolie a decis să vorbească despre acest subiect într-un interviu acordat ziarului Sunday Telegraph.

,,Nu este ceva ce mi-am dorit. Nu este ușor să treci printr-un divorț, mai ales când ai șase copii. E greu. Poate că uneori pare că sunt în regulă și îmi este bine, dar nu este așa”, a spus actrița. Jolie a mărturisit că privește această perioadă ca pe o șansă de schimbare. ,,Cred că acum este momentul să mă reconectez cu mine și să mă redescopăr. Era și timpul.”

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro