Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au despărțit

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au despărțit

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au despărțit după doi ani de relație. Conform revistei People, relația nu s-a încheiat cu bine. 

Vestea că cei doi s-au despărțit a venit după ce, la începutul acestei săptămâni, Younes a fost fotografiat în Mexic cu o altă femeie. Modelul în vârstă de 25 de ani a negat că aceea ar fi iubita lui printr-un mesaj publicat pe Insta Story.

Relația dintre Kourtney și Younes părea foarte strânsă; luna trecută cei doi au petrecut o vacanță romantică de trei săptămâni în Europa împreună cu cei trei copii ai lui Kourtney. Tensiunile dintre ei au pornit de la fotografiile sexy pe care sora lui Kim Kardashian le-a pus pe contul ei de Instagram. La una dintre fotografii – o imagine cu Kourtney în bikini – Younes a comentat: „Asta trebuie să faci ca să primești like-uri?“. Comentariul lui a fost sters între timp.

Se pare însă că Bendjima nu a fost niciodată de acord cu pozele sexy publicate de iubita lui pe social media: „Nu voia ca iubita lui să facă asta. Înțelegea că era vorba de job-ul ei, dar voia ca ea să posteze imagini în care apărea ceva mai acoperită. Întotdeauna a avut o problemă cu asta și s-au certat de multe ori pe această temă“, a spus o sursă pentru revista People.

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au despărțit

La câteva ore după apariția fotografiilor cu Younes și o femeie misterioasă, modelul a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de prieteni de-ai lui. Kim Kardashian n-a fost deloc impresionată și a dat share la postarea lui Younes și a comentat: „frumoase poze din călătoria cu băieții“. Kim a adăugat și un Pinnochio emoji, sugerând că Younes e un mincinos.

You guys, this. Is. Wild. #CommentsByCelebs

O postare distribuită de @ commentsbycelebs pe

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au cunoscut în Paris, în octombrie 2016, cu o seară înainte ca sora ei să fie jefuită și amenințată cu pistolul. Younes, de origine algeriană, vorbește fluent franceza și a fost alături de Kourtney ca translator în discuțiile cu autoritățile de după incidentul în care a fost implicată Kim Kardashian.

Mai multe surse au declarat că relația nu ar fi fost niciodată una prea serioasă, având în vedere diferența de 11 ani dintre ei, și că Kourtney consideră relația pasageră, pentru a-și reveni după relația furtunoasă de 10 ani cu Scott Disick.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro