Kim Kardashian vorbește despre spitalizarea lui Kanye West

Anul 2016 a fost un an plin de evenimente pentru Kim Kardashian și familia ei.

Într-un nou episod din reality show-ul ,,Keeping up with the Kardashians”, vedeta spune că există o legătură între jaful de la Paris și spitalizarea soțului ei.

Rapper-ul a suferit o urgență psihiatrică în noiembrie 2016, ca urmare a epuizării mentale și privarea de somn. Kanye a fost internat în spital timp de o săptămână, iar Kim a fost alături de el tot timpul.

După ce aceasta și-a revenit din acest calvar, ea a mărturisit familiei că se simte responsabilă pentru această criză.

În timp ce vorba cu mama ei, Kris Jenner și sora ei, Khloe, Kim a explicat modul în care presiunea pe care Kanye a simțit-o asupra lui după jaful din Paris a contribuit la epuizarea mentală.

,,Mă simt responsabilă pentru ce i s-a întâmplat. În timp ce eu stăteam acasă, el a trebuit să aibă grijă de toate lucrurile. Pur și simplu nu a avut timp liber”.

Kim a spulberat, de asemenea, orice zvonuri cu privire la probleme în căsnicia lor. Ea a împărtășit un moment romantic dintre ei. ,,Kanye a fost foarte drăgut. M-a întrebat, deci asta înseamnă să fii alături la bine și la rău? Iar eu i-am răspuns că da, asta înseamnă să fii soție, asta trebuie să faci”.

Trebuie să recunoaștem că cei doi sunt #familygoals pe social media, iar asta se vede prin fotografiile pe care Kim le postează pe Instagram cu ei și cei doi copii minunați, North și Saint.

Foto:hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro