Kim Kardashian va trimite cadouri haterilor, inclusiv lui Taylor Swift

Kim a postat o listă pe Snapchat cu toți „iubiții (lovers)” și haterii cărora plănuiește să le trimită noile parfumuri. Are trei arome: BFF (care este roz), BAE (albastru) și Ride or Die (mov), asociind câte o culoare cu toate numele din lista ei. Kim Kardashian va trimite cadouri haterilor, inclusiv lui Taylor Swift.

Numele asociate cu „Ride or Die” sunt scrise pe post-it-uri mov, și includ nume precum Jennifer Lawrence, Chrissy Teigen sau Paris Hilton, suspecții obișnuiți. Cele cu „BFF” au culoarea roz și includ nume ca Kendall Jenner sau Kourtney Kardashian – nimic nou nici aici.

Cu toate acestea, numele de pe post-it-urile albastre sunt cele importante – „BAEs”, adică haterii. Iată pe cine a inclus: Sarah Michelle Geller, Janice Dickinson, Chloë Grace Moretz, Pink, Bette Midler, Chelsea Handler, Piers Morgan, Naya Rivera, Blac Chyna, Wendy Williams, Sharon Osbourne, și Taylor Alison Swift.

„Le voi trimite celor care mă iubesc, celor care mă urăsc și tuturor celorlalți la care mă voi mai gândi pentru că, până la urmă, vorbim de Valentine’s Day,” a spus Kim pe Snapchat. Uitați-vă și voi la liste:

Sunte confuzi. Să nu fi fost Kim deloc flatată de toate lucrurile drăguțe pe care Swift le-a spus despre familia ei pe albumul Reputation? Nu mai ține minte când Chelsea Handler a spus că Keeping Up With the Kardashians are un rating „bun”? De ce încearcă să-i ofere lui Piers Morgan și mai multe motive pentru a scrie despre ei?

Motivația ei e încă neclară. Poate că Kim apreciază deodată Hocus Pocus sau se uită la diverse episoade din Glee și se simte nostalgică. Poate că vrea un DVD cu munca incredibilă depusă de Chloë Grace Moretz în filmul Big Momma’s House 2. Cine știe? Orice ar fi, parfumurile tot vor fi trimise. În curând, orice s-a luat vreodată de familia Kardashian – ori imaginativ, ori în tabloide, ori în viața reală – va primi o sticlă uriașă în formă de inimă cu numele lui Km pe ea. Delicios.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com