kim kardashian kanye west copil ianuarie 2018

Kim Kardashian și Kanye West vor avea un copil în ianuarie 2018

Kim Kardashian și Kanye West au apelat la o mamă surogat pentru a mai avea un copil. Se pare că aceasta este deja însărcinată în trei luni. 

În reality show-ul ei, Keeping up with the Kardashians, Kim a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu cele două sarcini și despre imposibilitatea de a mai rămâne însărcinată. Vedeta a spus că ea și soțul ei, rapperul Kanye West, își doresc să devină din nou părinți, așa că au căutat alternative.

Luna trecută am aflat că cei doi au ales varianta unei mame surogat. Se pare că lucrurile merg bine și femeia care va aduce pe lume cel de-al treilea moștenitor al familiei Kardashian-West este însărcinată în trei luni și urmează să nască la începutul anului viitor.

Conform publicației Us Weekly, femeia a mai fost mamă surogat înainte și chiar a apărut într-un clip video alături de familia ei, în care a vorbit despre acest proces.

Pentru aceasta, Kim și Kanye plătesc 4.500 de dolari lunar, timp de zece luni. Dacă vor vor fi gemeni sau tripleți, mama surogat va primi 5.000 dolari pentru fiecare copil, iar agenția care i-a ajutat să găsească persoana potrivită va primi peste 68.000 de dolari.

Easter 2017

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro