kim kardashian pictorial jackie o

Kim Kardashian s-a inspirat din lookul lui Jackie O pentru un nou pictorial. Internetul nu este deloc mulțumit

Kim Kardashian se află pe coperta noului număr al revistei Interview. Internetul nu a fost deloc mulțumit de look-ul vedetei, inspirat de Jackie Kennedy Onassis. Iată ce a avut de comentat. 

În numărul de septembrie al revistei Interview, Kim Kardashian apare într-un pictorial a cărui sursă de inspirație a fost Jackie Kennedy Onassis. Titlul de pe copertă: Prima Doamnă a Americii (să fie un indiciu că soțul ei, Kanye West, chiar are de gând să se înscrie în 2020 în cursa pentru președinția Statelor Unite?).

În fotografii, Kim Kardashian poartă rochii lungi, mănuși până la cot și o coafură bufantă, care amintesc de lookul semnătură al lui Jackie O.

În interviul care însoțește pictorialul, Kim Kardashian vorbește cu scriitoarea și activista Janet Mock despre creșterea copiilor ei de rasă mixtă alături de soțul ei, Kanye West: „vorbim despre asta cu North. De asemenea, vorbim și cu nepoata mea, Penelope, pentru că ea și North arată total diferit, dar sunt cele mai bune prietene și sunt nedespărțite. Vrem ca North și Saint să fie conștienți de asta. Cu cât vorbești mai mult despre anumite lucruri și ești deschis, cu atât mai puțin va fi un subiect tabu. Copii sunt deja deschiși. Așa că dacă îi educi și vor avea aceste cunoștinte, se vor simți mai puternici.“

Așa cum era de așteptat, pictorialul a iscat deja o mulțime de reacții variate pe Twitter. Cei mai mulți utilizatori și-au exprimat disprețul pentru decizia revistei de a o compara pe Kim cu Jackie Kennedy Onassis: „Jackie O se răsucește în mormânt în acest moment“, a scris cineva.

Cu toate acestea, alții au avut doar cuvinte de laudă pentru look-ul glamuros al vedetei.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro