Kim Kardashian, la ieșirea de la Casa Albă

Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă

Kim Kardashian i-a făcut ieri o vizită la Casa Albă Președintelui Donald Trump pentru a discuta despre un subiect important: grațierea unei femei care face închisoare pe viață 

Kim Kardashian a vorbit de multe ori pe rețelele de socializare despre cazul lui Alice Johnson, o femeie în vârstă de 63 de ani, care face închisoare pe viață pentru o infracţiune minoră privind drogurile. Ea este închisă deja de 21 de ani și nu este eligibilă pentru eliberare condiționată. Ieri, chiar de ziua lui Johnson, Kim Kardashian a avut o întrevedere cu Președintele Statelor Unite, Donald Trump și cu staful lui, pentru a vorbi despre grațierea femeii, dar și despre reforma închisorilor.

Kim Kardashian, la ieșirea de la Casa Albă

Kim Kardashian, la ieșirea de la Casa Albă

Înainte de întâlnirea cu Donald Trump, Kim a stat de vorbă cu Jared Kushner, consilier prezidenţial și soțul Ivankei Trump, care sprijină reforma închisorilor şi legea care ajută foştii deţinuţi să se integreze în societate.

În întâlnirea cu Donald Trump, care a durat mai puțin de o oră, soția lui Kanye West l-a rugat pe Președinte să o grațieze pe Alice Johnson.

 

Într-un interviu pentru site-ul Mic, Kim Kardashian a spus că a povestea lui Alice Johnson a emoționat-o foarte tare. A luat legătura cu avocatul ei personal, Shawn Holley, pentru a-l ruga să se uite la caz și a plătit o nouă echipă de avocați care să o susțină pe Johnson.

Alice Johnson a fost condamnată în 1996. Împotriva ei au fost formulate opt capete de acuzare legate de o operațiune cu trafic de cocaină din Memphis, care a implicat mai mulți oameni. Rechizitoriul din 1994 descrie zeci de livrări și tranzacții cu droguri, în multe dintre acestea fiind implicată Johnson.

Ea a fost condamnată la închisoare pe viață în 1997, iar judecătorii și Curtea Supremă din SUA au respins apelurile. Dosarele tribunalului arată că are o moțiune în așteptare pentru o reducere a pedepsei, dar procurorii federali se opun.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro