Kim Kardashian a renunțat la părul lung pentru o tunsoare total diferită

După ce în ultima vreme a afișat un păr lung demn de o adevărată Rapunzel, Kim Kardashian a decis să renunțe la părul lung și să ne surprindă cu o tunsoare total diferită.

Se pare că 2017 este anul tunsorilor scurte și al schimbărilor de look. Tabăra celebrităților care ale să își tundă părul se extinde pe zi ce trece. După Demi Lovato, Kristen Stewart și Jennifer Lopez, și Kim Kardashian a făcut acest pas îndrăzneț.

După o zi de filmări alături de familia ei în Beverly Hills, vedeta a fost fotografiată cu noua tunsoare care ne-a lăsat pe toți mască. Tunsoarea scurtă până deasupra bustului cu vârfurile tunse drept a fost pusă în valoare de topul sexy fără bretele purtat de Kim împreună cu o pereche de jeanțși cu talie înaltă.

Kim Kardashian a renunțat la părul lung

Atunci când ne gândim la Kim Kardashian ne imaginăm un păr lung și bogat. După ce a purtat extensii lungi până la șolduri, nu ne așteptam la o schimbare atât de radicală, însă ne declarăm încântate de noua ei tunsoare. Tare am vrea să știm și secretul strălucirii atât de frumoase a părului ei!

Oricât de mult ne-ar plăcea de ea așa, tot suntem melancolice și vrem să aruncăm un ochi pe cele mai frumoase look-uri ale sale de până acum. Admiră-le și tu în galeria foto!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro