Kim Kardashian a postat o fotografie care a devenit virală

Kim Kardashian a postat o fotografie care a devenit virală (și nu din motivele la care te-ai aștepta)

Orice fotografie publicată de Kim Kardashian strânge sute de mii de like-uri. Iar cele mai recente imagini postate de ea ne arată că nu doar fotografiile în care apare cât mai sumar îmbrăcată sunt pe placul internauților. 

De fiecare dată când au ocazia, membrii clanului Kardashianh-Jenner vorbesc despre cât de importantă este familia și cât de apropiați sunt unii de alții. Așa că Ziua Națională a Fraților nu putea rămâne nesărbătorită și în celebra familie. Kim Kardashian a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii vechi cu surorile, dar și cu cei doi copii ai ei. Fotografiile au strâns aproape trei milioane de like-uri – o cifră astronomică pentru niste imagini de familie. Până acum, doar fotografiile în care apărea cât mai sumar îmbrăcată reușeau să strângă atâtea aprecieri de la fani.

Prima dată, Kim a postat o fotografie din adolescență în care apare alături sora ei cea mare, Kourtney. Imaginea a strâns 1.1 milioane de aprecieri.

#HappyNationalSiblingsDay

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Apoi a publicat o fotografie cu cei doi copii ai ei, North și Saint. Poza a fost făcută când Kanye West a ieșit din spital, iar micuții îl așteptau acasă.

#NationalSiblingsDay

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Kim nu putea pierde momentul de a publica o fotografie emoționantă cu toate surorile ei, de pe vremea când niciuna dintre ele nu era celebră și nu avea o armată de stiliști.

#NationalSiblingsDay

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro