Kim Kardashian lanseaza o noua aplicatie

Kim Kardashian va lansa o nouă aplicație

Kim Kardashian nu încetează să ne surprindă, după ce a lansat un joc inspirat din viața ei, a lansat o carte cu selfie-urile făcute de ea și a făcut primii pași în lumea cosmeticelor, acum vedeta a lansat o aplicație destinată pasionatelor de shopping. 

Noua aplicație pentru care Kim este consilier, se numește Screenshop și îți permite să faci o captură de ecran la orice outfit pe care îl vezi pe rețelele de socializare și te inspiră. Apoi aplicația face trimitere -fie că este vorba despre un outfit întreg sau doar de un accesoriu- la link-uri de unde poți cumpăra acel outfit.

,,Cred că acest lucru este revoluționar și totodată incitant pentru toată lumea” a declarat Kim Kardashian pentru Vogue US. ,,Posibilitatea de a transforma orice captură de ecran într-un magazin de modă digital în doar câteva secunde mi se pare fascinant.”

Poți folosi aplicația atât pentru capturile de ecran făcute pe site-urile preferate de modă dar și pentru capturile făcute în timp ce te uiți la un film și vrei să știi de unde poți achiziționa și tu acei pantofi minunați pe care actrița ta preferată îi poartă.

,,Am testat-o pe filmele vechi de la Hollywood în timp ce încercam să mă decid ce outfit o să port de Halloween.”

Așadar, pe lângă faptul că poți afla imediat de unde poți achiziționa accesoriile preferate, acum putem să recreem toate ținutele purtate de Carrie Bradshaw! Iată o scuză bună pentru a putea viziona din nou serialul Sex and the City. Yey.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro