Kim Kardashian este acum blondă

Kim Kardashian şi-a schimbat culoarea părului de la brunet la blond, iar internetul a luat-o razna. 

Vedeta i-a lăsat pe toți fără glas când și-a făcut apariția la prezentarea de modă Balmain, care a avut loc astăzi în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, cu o schimbare majoră de look. Aceasta s-a vopsit blond platinat, și, recunoaștem, nu mică ne-a fost mirarea când am văzut-o.

Mai mult ca sigur, Kanye West, soțul ei, este foarte bucuros de schimbare. Kim a mărturisit anul trecut că artistul este un mare fan al blondului (să ne gândim doar la fosta lui iubită, Amber Rose. „Lui Kanye îi place blondul, dar cred că o să rămân la culoarile închise totuşi“, a declarat Kim în luna august a anului trecut.

În această dimineață, Kim Kardashian a fost fotografiată ieșind din magazinul Lanvin ascunzându-și părul sub un fes simpatic, lucru care a mirat pe toată lumea, știindu-se că vedeta nu este adepta acestui accesoriu.

În urmă cu câteva zile și Khloe, una din surorile mai mici ale lui Kim Kardashian s-a vopsit blond. Kim a mai fost vopsită blond în trecut, ultima dată, imediat după ce a născut, alegând o nuanță de blond-miere.

00256819_000003

Ce părere aveți de schimbarea de look? Cum îi stă mai bine lui Kim, blondă sau brunetă?

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro