Kim Kardashian a dezvăluit vârsta de la care o va lăsa pe North West să se machieze

Kim Kardashian a dezvăluit vârsta de la care o va lăsa pe North West să se machieze

Mereu în lumina reflectoarelor, Kim Kardashian este obișnuită să fie constant criticată pentru… orice (inclusiv pentru cum se comportă ca părinte). Totuși, decizia ei de a nu o lăsa pe North să se machieze până la o anumită vârstă s-ar putea să nu atragă atâtea critici precum ne-am fi așteptat.

Deși a mai fost criticată în trecut pentru situații care îi implicau copiii, Kim Kardashian pare că nu ține cont de judecățile primite și își crește copiii exact așa cum consideră ea că este corect. Recent a fost foarte criticată că a îmbrăcat-o pe North într-o rochie cu corset, nepotrivită pentru vârsta ei, iar următoarea întrebare pe care toată lumea o avea în minte era de la ce vârstă o va lăsa Kim pe fata ei de 4 ani să se machieze, mai ales că ne-a dat indicii până acum că este la fel de pasionată de machiaj precum mama ei.

 

Goth Nori

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

 

În cele din urmă, Kim a dezvăluit răspunsul mult-așteptat la această întrebare, într-un tutorial de machiaj realizat cu vloggerița Desi Perkins. Toată lumea poate să se calmeze, Kim nu este așa indulgentă la acest capitol. Pentru că North are deja propriile ei pensule de machiaj și a mai cochetat cu machiajul în trecut, multă lume ar fi crezut că mama ei este deja foarte permisivă cu asta, însă nu este deloc așa: ea i-a mărturisit lui Desi Perkins că nu o va lăsa să se machieze până la vârsta de 12 ani. „Atunc„i am început și eu să mă machiez și la 14 ani, tatăl meu a mers la cursuri de machiaj, le-a înregistrat pentru noi și ni le-a arătat pentru a învăța cum să aplicăm eyeliner și gene false”, a explicat ea.

Voi ce credeți despre această vârstă, este momentul potrivit?

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro