kim kardashian kanye west momentul in care a stiut alesul

Kim Kardashian, despre momentul în care a știut că soțul ei, Kanye West, este „Alesul“

Kim Kardashian a dezvăluit care a fost momentul în care a știut că soțul ei, Kanye West, este „Alesul“.

Kim Kardashian este una din cele mai vânate vedete: cum iese din casă, o armată de paparazzi o urmărește, fiecare mișcare îi este documentată în reality show-ul Keeping up with the Kardashians, care este la televizor de un deceniu, iar fanii vor să îi afle cât mai multe secrete. Deși provoacă prin pictorialele nud pe care le face (reacțiile Internetului la una din fotografiile postate de vedetă sunt atât de amuzante că nu le puteam trece cu vederea) și este criticată pentru deciziile ei (a explicat de curând de ce a ales o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil), Kim are o viață familială cât se poate de normală.

Poate că își documentează viața într-un reality show și postează tot ce face pe rețelele de socializare, însă când vine vorba despre viața ei de familie, Kim este destul de privată. Nu vorbește prea des despre soțul și copii ei, așa că orice declarație despre familia ei este foarte așteptată.

A declarat că nu mai sărbătorește relația ei cu Kanye prin petreceri sau cadouri extravagante și încearcă să nu-și răsfețe copii: „Eu și Kanye încercăm să îi creștem în așa fel încât să nu devină niște copii răsfățați. Vorbim despre asta tot timpul. Încercăm să nu le oferim prea multe și să-i pedepsim atunci când greșesc“, a spus Kim.

În ceea ce privește relația de cuplu, Kim a spus că „noi suntem cei mai buni prieteni, iar acest lucru este foarte important într-o căsnicie. Noi eram prieteni dinainte să formăm un cuplu, iar asta cred că ne-a ajutat enorm“. Kim Kardashian și Kanye West au fost mulți ani prieteni buni.

Cum s-a transformat prietenia lor într-o relație de dragoste? „Au fost și flirturi, așa că exista în mod evident o atracție între noi, dar la un moment dat am avut o revelație și m-am hotărât să acord o șansă acestei povești. Eram epuizată de toate problemele din viața mea. Trecusem printr-un divorț. Mă gândeam că acest bărbat nu m-a dezamăgit niciodată. Îmi demonstrase foarte clar că își dorește să fie cu mine. Am făcut greșeli care l-au rănit pe Kanye: m-am măritat, iar asta nu a fost o situație fericită pentru el. Singurul meu regret este că nu i-am acordat o șansă mai devreme. Aș fi fost scutită de toată acea suferință“, a spus Kim într-un interviu acordat ediției americane a revistei GLAMOUR.

Kim Kardashian, despre momentul în care a știut că soțul ei, Kanye West, este „Alesul“

Kim Kardashian a avut o apariție recentă la Summit-ul Create & Cultivate (o întâlnire a femeilor antreprenor din Statele Unite ale Americii pentru a discuta despre diversele provocări cu care se confruntă la job), care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Los Angeles. Vedeta în vârstă de 37 de ani a vorbit deschis despre cum s-a dezvoltat ca antreprenor și cat este de muncă în spatele unui reality show de succes.

Între discuțiile despre afaceri și suișurile și coborâșurile celebrității, Kim a vorbit și despre viața sa personală. Poate că cel mai interesant lucru pe care l-a spus despre relația ei de cuplu a fost când Kim a dezvăluit care a fost momentul în care a știut că soțul ei, Kanye West, este „Alesul“. Cum suna povestea? Ei bine, Kanye, precum Kim, iubește să doarmă cu căldura pornită în cameră. „În fiecare noapte dorm cu căldura pornită la… 26 de grade Celsius, cu soșete și un capot. În prima noapte în care am dormit la Kanye… nu o să spun când a fost pentru că o să am probleme, dar a fost acum mulți, mulți ani, el dormea cu căldura pornită și cu șosete, așa că mi-am spus <<Dumnezeule, este sufletul meu pereche>>“, a spus Kim amuzată.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro