ATTACHMENT DETAILS Kim-Kardashian-a-scăpat-de-vergeturi

Kim Kardashian a scăpat de vergeturi

După cum știm prea bine, Kim Kardashian iubește să îi țină la curent pe fanii săi cu fiecare pas pe care îl face – în special ceea ce face sau nu face cu corpul ei. Weekendul acesta, Kim a avut câteva noutăți pentru cei care o urmăresc.

Starul de reality show, în vârstă de 36 de ani, a povestit pe contul său de Snapchat că i-a făcut o vizită dermatologului său, Dr. Simon Outian, pentru a scăpa de vergeturi.

„Sunt atât de încântată că am făcut pasul acesta. Am fost foarte speriată deoarece am crezut că va fi foarte dureros, dar nu a fost așa. Te iubesc, Dr. Ourian“, a spus Kim.

Este a doua oară când Kim are parte de o intervenție la Dr. Ourian, în ultimele două săptămâni. „Îmi petrec ziua de sâmbătă alături de Dr. Ourian și deși doare îngrozitor, știu că va merita efortul“, a spus Kim pe contul său de Snapchat, zilele trecute. „Nu credeam că e posibil să iubești și să urăști pe cineva, în același timp. Femeile care au născut, știu ce efecte are sarcina asupra buricului și cu siguranță înțeleg câtă nevoie avem de oameni precum Dr. Ourian pentru a scăpa de surprusul de piele din această zonă“, a completat aceasta.

Deși Kim Kardashian a optat pentru a scăpa de vergeturi, noi credem că acestea sunt normale, iar Chrissy Teigen se mândrește cu ale sale, tu de ce nu ai face-o?

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro