Kim Kardashian mamă surogat al treilea copil

Kim Kardashian a explicat de ce a ales o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil

În urmă cu câteva zile, Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a treia oară. Bebelușul a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, iar acum, Kim Kardashian explică de ce a ales această variantă. 

La trei zile de când a devenit din nou mamă, Kim Kardashian a scris o postare pe blog în care explică fanilor de ce ea și soțul ei, Kanye West, au ales să aducă pe lume cel de-al treilea copil cu ajutorul unei mame surogat.

„Am fost întotdeauna foarte sinceră în ceea ce privește greutatea de a rămâne însărcinată. Preeclampsia și placenta accreta sunt afecțiuni de mare risc, așa că atunci când mi-am dorit al treilea copil, doctorii au spus că nu este deloc sănătos – nici pentru mine, nici pentru copil – să-l aduc eu pe lume“, a spus vedeta, în vârstă de 37 de ani, pe site-ul ei.

„După ce ne-am interesat de mai multe opțiuni, eu și Kanye am decis să apelăm la o mamă purtătoare. Deși în trecut am folosit termenul de mamă surogat, mamă purtătoare este termenul tehnic care descrie o femeie care poartă în pântece un bebeluș care nu are nicio legătură biologică cu ea. Mama surogat donează un ovul de-al ei, care este inseminat artificial cu spermatozoidul tatălui și apoi poartă copilul în pântece până la termen. În cazul nostru, s-a implantat un ovul fecundat în mama purtătoare, așa că bebelușul este copilul biologic al meu și al lui Kanye.“

„Să ai o mamă purtătoare este ceva complet diferit, dar cine spune că este cea mai ușoară variantă de a avea un copil, se înșală. Lumea crede că este mai bine așa pentru că nu ai parte de schimbări fizice, dureri sau complicații la naștere, dar pentru mine a fost foarte greu să nu port eu sarcina, mai ales după ce i-am avut pe North și Saint.“

„Sunt recunoscătoare tehnologiei moderne și că așa ceva a fost posibil. Nu este pentru toată lumea, dar eu o iubesc pe mama purtătoare, iar asta a fost cea mai bună experiență pe care puteam s-o trăiesc. Mama purtătoare ne-a făcut cel mai mare cadou pe care cineva l-ar putea face. Conexiunea cu bebelușul nostru a venit instant și a fost ca și cum ea ar fi fost cu noi tot timpul. Să avem o mamă purtătoare a fost ceva special pentru noi, iar ea ne-a împlinit visul de a ne extinde familia. Suntem foarte bucuroși să ne aducem în sfârșit fetița acasă“, a concluzionat Kim.

Kim și-a documentat lupta pentru a rămâne însărcinată în reality show-ul Keeping up with the Kardashians. Ea și soțul ei au ales o mamă purtătoare prin intermediul unei agenții specializate. În ceea ce privește costurile, acestea au fost foarte mari. În plus, soții West au investit o mulțime de bani și în securitatea mamei purtătoare.

Multe vedete de la Hollywood au apelat la mame surogat pentru a avea copii. Pentru staruri acesta nu este un subiect tabu și multe dintre ele și-au spus deschis povestea. Iată cine sunt și ce au declarat despre acest subiect.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro