Khloe Kardashian și-a tuns părul mai scurt pentru vară

Khloe Kardashian și-a tuns părul mai scurt pentru vară

Căldurile verii pot transforma părul lung într-o povară. Khloe Kardashian și-a tuns părul mai scurt pentru vară, și poartă acum un look chic, predominant în tendințele sezonului și care o scapă de senzația constantă de căldură pe ceafă și umeri.

Khloe Kardashian și-a tuns părul după o perioadă în care a preferat să îl lase să screască. Vedeta poartă coafura bob, un look perfect pentru vară, căci eliberează zona umerilor.

Khloe Kardashian și-a tuns părul și poartă un bob lung

Cea care a dezvăluit faptul că Khloe Kardashian și-a tuns părul este chiar cea care a realizat noul look al vedetei. Hairstilista Justine Marjan a publicat o fotografie cu tunsoarea pe Instagramul personal.

Khloe poartă acum un bob lung, tuns cu tăieturi drepte și precise. Vedeta a renunțat la câțiva centimetri buni în favoarea tendințelor de vară, dar și a confortului: noua tunsoare o ajută să suporte mai ușor căldurile estivale.

View this post on Instagram

Never have I ever…..

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

În plus, părul vedetei este acum drept, spre deosebire de perioada în care era gravidă. Pe atunci, Khloe purta numai bucle, cu un motiv întemeiat.

Khloe Kardashian și-a tuns părul, iar bobul pe care îl poartă acum este on fire. ȘiRihanna a adoptat un look asemănător, iar Selena Gomez a optat pentru o variantă mai scurtă a acestei tunsori. Irina Shayk și-a cucerit fanii cu tunsoarea bob, reușind să arate mai seducătoare ca niciodată cu noul look.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com