Khloe Kardashian este însărcinată

Khloe Kardashian este însărcinată

Khloe Kardashian este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul ei, basketbalistul Tristan Thompson. 

Dacă acum câteva zile se zvonea că sora ei mai mică, Kylie Jenner, este însărcinată, acum aflăm că și Khloe Kardashian așteaptă primul ei copil.

Mai multe surse au declarat pentru publicația Us Weekly, că sora mai mică a lui Kim Kardashian este însărcinată în patru luni. Khloe a declarat de multe ori că își dorește copii, iar la finalul sezonului 13 al serialului Keeping up with the Kardashians, blonda a glumit că iubitul ei își dorește așa mulți copii că ar putea avea propria echipă de basket: „își dorește vreo cinci sau șase copii cu mine, ceea ce mi se pare foarte drăguț. Acum, că știu că nu mai iau anticoncepționale, mi-e tare frică. E un pas foarte mare…“, a spus Khloe.

Khloe Kardashian, în vârstă de 33 de ani, și Tristan Thompson, de 26 de ani, sunt împreună din septembrie 2016. S-au cunoscut la o întâlnire pe neve organizată de un prieten comun. Într-un interviu recent, Khloe, a mărturisit că este foarte fericită alături de iubitul ei: „sunt în cea mai bună relație în care am fost vreodată și nu am nevoie de un inel ca să mă simt așa“.

My love 💙

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro