kesha sza grammy 2018

Kesha și SZA cântă la premiile Grammy 2018

Vești noi de la premiile Grammy 2018: Kesha și SZA vor cânta la ediția de anul acesta. 

După ce săptămâna trecută au fost anunțați primii artiști care vor cânta la premiile Grammy 2018, astăzi au fost dezvăluite nume noi: Kesha și SZA. La scurt timp după acest anunț, veștile bune au continuat: Bruno Mars împreună cu Cardi B, Logic, Alessia Clara, Khalid și Luis Fonti cu Daddy Yankee (responsabili pentru cunoscuta Despacito) s-au alăturat și ei serii!

Aceștia vor lua cu asalt scena pe 28 ianuarie la Madison Square Garden din New York, alături de Lady Gaga, Pink, Childish Gambino și Little Big Town.

SZA este artista care a strâns cele mai multe nominalizări anul acesta, printre care cea pentru Cel mai bun debut cu albumul său CTRL. Kesha concurează pentru Cel mai bun album pop, iar piesa ei Praying se află în cursa pentru Cea mai bună interpretare pop solo.

Cardi B este nominalizată la două categorii cu piesa ei de debut Bodak Yellow. Între timp, Bruno Mars se află în topul nominalizaților, albumul său 24K Magic aflându-se în cursa pentru Albumul anului.

Aflată la a 60-a ediție, se anunță o seară care te va ține cu sufletul la gură!

Lupta care merită urmărită se va da între JAY-Z și Kendrick Lamar, nominalizați la 8, respectiv 7 premii anul acesta. Pentru JAY-Z este a treia oară în cariera sa când conduce în nominalizări, iar Kendrick Lamar se află la al treilea album nominalizat consecutiv la Albumul anului. Kanye West este singurul care se poate mândri cu aceeași performanță.

În cursa pentru Cel mai bun debut, SZA este cu siguranță favorita, însă alături de ea îi avem pe Alessia Clara, Khalid, Lil Uzi Vert și Julia Michaels.

Arcade Fire cu albumul Everything Now, LCD Soundsystem cu Tonite, Pure Comedy al lui Father John Misty, Sleep Well Beast-ul mult așteptat al celor de la The National și Gorrilaz cu Humanz se află în competiție pentru Cel mai bun album alternative și, într-o notă personală, ne dau bătăi de cap când ne gândim cine ar trebui să câștige!

Foto: Hepta

Tags:
Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com