Kendall Jenner a fost văzută sărutându-l pe fratele lui Gigi Hadid

Nici n-am avut timp să ne revenim din visare după vestea că Gigi Hadid și Zayn au confirmat împăcarea, că o nouă idilă pare să ia naștere. Kendall Jenner a fost văzută sărutându-l pe fratele lui Gigi.

Toată lumea știe că Gigi Hadid și Kendall Jenner sunt cele mai bune prietene. Sunt mereu împreună la evenimente, dar și în timpul liber. Apropierea dintre cele două se pare că a creat oportunitatea unei povești de dragoste. Kendall Jenner a fost văzută sărutându-l pe fratele lui Gigi Hadid, Anwar Hadid.

Kendall Jenner l-a sărutat pe fratele lui Gigi Hadid?

Kendall Jenner a fost văzută (și chiar fotografiată!) sărutându-l pe fratele lui gigi Hadid după ceremonia premiilor CFDA Awards.

Kendall Jenner l-a sărutat pe fratele lui Gigi Hadid?

Kendall Jenner l-a sărutat pe fratele lui Gigi Hadid?

Kendall și Anwar se cunosc de ani de zile. Fotomodelul de 22 de ani a mai publicat o poză cu fratele lui Gigi Hadid în trecut, în 2016, cu descrierea „Dibs” – însemnând, într-un fel, că l-ar fi rezervat pentru ea încă de atunci. Acum că Anwar are 18 ani, posibil ca acest lucru să-i fi dat curaj lui Kendall să facă pasul spre un nou nivel al relației lor, trecând de la prieteni la iubiți.

Totuși, deși Kendall Jenner a fost văzută sărutându-l pe fratele lui Gigi Hadid, relația dintre ea și Anwar nu a fost confirmată oficial deocamdată.

Foto: Hepta/Northfoto

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com