Kendall Jenner

Kendall Jenner a detronat-o pe Gisele Bundchen

Această zi trebuie notată în calendar, este ziua în care, oficial, după mai mult de un deceniu în care a fost numărul unu pe listă, Gisele Bündchen nu mai este cel mai bine plătit model din lume, ci Kendall Jenner.

Revista Forbes, responsabilă pentru acest clasament, tocmai a încoronat-o pe Kendall Jenner ca regină a catwalk-ului, după ce anul trecut a câștigat aproximativ 22 de milioane de dolari în comparație cu cei 17, 5 milioane de dolari pe care i-ar fi încasat modelul brazilian, Gisele Bündchen.

Acest lucru confirmă un fapt pe care deja noi îl intuiam; generația milenială a devenit o realitate palpabilă. Singura persoană care a reușit să o detroneze pe Gisele, de când a intrat în top în anul 2002, este Kendall Jenner. Gisele a reușit să rămână pe listă timp de 15 ani.

Acum înțelegem mai bine de ce Kendall nu a fost afectată de faptul că nu a participat la show-ul Victoria`s Secret 2017 din Shanghai. Jenner este unul dintre cele mai căutate modele și are contracte cu branduri importante precum, Estée Lauder, La Perla sau Adidas.

De fapt, conform acestei liste, faptul că devii un îngeraș nu are prea mare importanță pentru casele de modă. După Jenner și Bündchen, a treia pe listă se află Chrissy Teigen, care a demonstrat că pe lângă aspectul fizic și umorul este important.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro