Kelly Osbourne și-a vopsit părul în cea mai aprinsă nuanță de portocaliu

Kelly Osbourne și-a vopsit părul în cea mai aprinsă nuanță de portocaliu

Kelly Osbourne este o veterană a culorilor aprinse pentru păr, așa că o nouă schimbare de look nu ar avea cum să ne uimească. Însă culoarea pe care o poartă acum ne-a lăsat mască: este cea mai aprinsă nuanță de portocaliu pe care am văzut-o pe părul cuiva!

Părul în nuanța lavandei a devenit look-ul semnătură al lui Kelly Osbourne și parcă nici nu mai putem să ne-o amintim cu o altă culoare de păr. Totuși, ea a a mărturisit pentru publicația The Cut că nu i-a fost mereu ușor să poarte un păr colorat: a fost hărțuită pentru că poartă acea culoare de păr și chiar mama ei i-a spus că ar trebui să revină la culoarea ei naturală. Cu toate acestea, Kelly a rămas mereu așa cum și-a dorit și a adoptat ce stil a vrut, inclusiv acum, când a făcut un gest și mai curajos: și-a vopsit părul în cea mai excentrică nuanță de portocaliu.

 

Welcome to the new ME!!!!!! 🔥

O postare distribuită de Kelly Osbourne (@kellyosbourne) pe

Kelly Osbourne și-a etalat noul look pe Instagram, iar descrierea fotografiei care o arată cu părul portocaliu este mai mult decât grăitoare: „Welcome to the new ME! 🔥”. Emoji-ul pe care l-a ales o descrie perfect: cu această nuanță aprinsă de portocaliu, Kelly arată exact precum emoji-ul cu flacăra. Fanii ei au apreciat look-ul și i-au lăsat doar comentarii încurajatoare și apreciative precum „M-am îndrăgostit de noua ta culoare!” sau „Arăți cool. Grozavă culoare!”

Se pare că noua Kelly Osbourne (de care vorbește în descrierea fotografiei) este mai curajoasă, mai îndrăzneață și mai sigură pe ea, pentru că nu apleacă urechea la standardele de frumusețe dictate de societate. Bravo, Kelly!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro