Keira Knightley, prima apariţie publică de la anunţarea sarcinii

Actriţa a întors toate privirile la gala premiilor Globurile de Aur.

Keira Knightley a avut prima apariţie pe covorul roşu de când a anunţat că aşteaptă un copil cu soţul ei. La Globurile de Aur 2015, care au avut loc la Los Angeles, actriţa din The Imitation Game a venit la braţul soţului ei, muzicianul James Righton.

Keira a purtat o rochie Chanel cu imprimeu cu fluturi, cu un guler din dantelă în stil Victorian, acoperită cu volane de la genuchi în jos şi cu o talie Empire care i-a ascuns foarte bine burtica. Actriţa şi-a accesorizat ţinuta cu un clutch negru despre care glumea spunând că este poşeta cu gustări. “Am doar nişte nuci în poşetă. Este cel mai minunat lucru la sarcină – trebuie doar să te asiguri că ai gustări la tine”, a declarat Keira Knightely despre poşeta neagră.

72nd Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 11 Jan 2015

Pentru rochia Chanel, care a avut parte de critici atât pozitive cât şi negative, se pare că au lucrat nici mai mult nici mai puţin decât 30 de designeri şi croitorese pentru a putea fi gata într-o săptămână.

Keira Knightley a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din The Imitation Game, dar Globul de Aur a fost câştigat de Patricia Arquette, pentru partitura din Boyhood.

Vezi aici alte ţinute fabuloase la de gala premiilor Globurile de Aur 2015.

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro