katy perry album witness depresie

Katy Perry a suferit de depresie după ce albumul „Witness“ nu a fost primit bine de public

Katy Perry a mărturisit într-un interviu recent că primirea dezamăgitoare a albumului Witness de către public a dat-o complet peste cap. Cântăreața a ajuns să se înscrie într-un centru de tratament pentru a trata depresia căpătată în urma lansării albumului. 

Katy Perry vorbește deschis despre sănătate mintală în cel mai recent număr al revistei Vogue AustraliaCântăreața a mărturisit că a fost foarte dezamăgită că cel de-al cincilea album de studio, Witness, nu a fost primit de public așa cum se aștepta ea. Deși ei i-a plăcut foarte mult cum a ieșit albumul, fanii nu au fost la fel de încântați. „Am avut crize de depresie de situație și inima frântă anul trecut pentru că, fără să-mi dau seama, am pus atât de multă validitate în reacția publicului, iar el nu a reacționat așa cum mă așteptam… iar asta mi-a frânt inima“, a spus artista.

Până la urmă, Katy Perry s-a înscris într-un program de o săptămână pentru a trata depresia: „Ani de zile prietenii mei s-au dus la tratament și s-au întors revitalizați, așa că am vrut să mă duc și eu. Eram pregătită să mă dezbrac de tot ce ma ținea pentru a putea deveni cea mai bună versiune a mea. Muzica este viața mea și cred că Universul mi-a zis: <<Ok, vorbești despre autenticitate și despre a te iubi pe tine însuți, dar te voi testa din nou și îți voi lua plasa de siguranță pe care o găseai în validare. Apoi vom vedea cât de mult te iubești pe tine cu adevărat. Acea perioadă rea plus deschiderea mea către o putere mai mare și reconectarea cu divinitatea m-a ajutat să devin întreagă, așa cum nu am fost niciodată. Mi-a dat o nouă fundație de la care să pornesc. Nu este una materiala, ci este una sufletească >>“, a adăugat cântăreața în vârstă de 33 de ani.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro