katy perry orlando bloom s-au despartit

Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit

După aproape un an împreună, Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit. 

Într-un comunicat transmis presei de reprezentanții celor doi actori scrie că: „înainte ca zvonurile și falsificările să iasă de sub control confirmăm că Orlando și Katy au luat o pauză în acest moment.“

Katy Perry și Orlando Bloom s-au văzut ultima dată la petrecerea de după Oscaruri organizată de revista Vanity Fair și chiar s-au pozat împreună. Nu știm dacă despărțirea lor a venit după acest eveniment sau înainte. Nu ar fi fost primii foști iubiți care dau nas în nas la gala premiilor Oscar. Vezi AICI ce alte vedete au trecut prin momente jenante când s-au întâlnit cu foștii parteneri la ediția din acest an a premiilor Oscar.

La mijlocul lunii ianuarie, Katy Perry a organizat o petrecere surpriză pentru Orlando, care a împlinit 40 de ani. La petrecere a participat și mama actorului. Înainte de acest moment, cei doi au petrecut sărbătorile de Ziua Recunoștinței și Crăciunul împreună cu familia cântăreței. De curând, Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, a spus că fiul ei de 6 ani se înțelege foarte bine cu Katy Perry.

Cei doi au devenit oficial un cuplu în 2016, când și-au făcut apariția împreună la Globurile de Aur. Au mers în nenumărate vacanțe împreună (vă aduceți aminte de celebra vacanță în care Orlando a vâslit gol pușcă?) și la petreceri de Halloween.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro