Katy Perry Orlando Bloom primul eveniment împreună formează un cuplu

Katy Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună de când formează un cuplu

În sfârșit s-a întâmplat! Katy Perry și Orlando Bloom au participat pentru prima dată împreună la un eveniment, făcându-și astfel debutul pe covorul roșu în calitate de cuplu. 

Katy Perry și Orlando Bloom și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu de la Global Ocean Gala, care a avut loc seara trecută în Monaco. Katy și Orlando, care s-au împăcat în urmă cu un an, au ales ținute elegante pentru evenimentul caritabil găzduit de Prințul Albert al II-lea. Prințul de Monaco a fost însoțit de soția lui, Prințesa Charlene și amândoi i-au întâmpinat pe Katy Perry și pe Orlando Bloom pe covorul roșu și s-au lăsat fotografiați împreună.

Katy Perry Orlando Bloom primul eveniment împreună formează un cuplu

Prințul Albert și Prințesa Charlene i-au întâmpinat pe Katy Perry și pe Orlando Bloom

În timp ce actorul în vârstă de 41 de ani a purtat un costum albastru peste o cămașă albă, cântăreața de 33 de ani a optat pentru o rochie lungă roz pudrat cu mâneci din paiete argintii, semnată Tom Ford. Rochia face parte din colecția de Primăvară 2018, iar prețul de vânzare este de 9 590 de dolari.

Katy Perry Orlando Bloom primul eveniment împreună formează un cuplu

Katy Perry și Orlando Bloom au fost văzut pentru prima dată împreună la una din petrecerile de după Globurile de Aur 2016. S-au despărțit după aproape un an împreună. Cântăreața a vorbit atunci despre separarea de cunoscutul actor și a mărturisit că sunt în relații bune. În ceea ce-l privește pe Orlando, despre el s-a spus că ar avea o relație cu Nina Dobrev, însă lucrurile au rămas doar la nivel de zvon.

În august 2017, Katy și Orlando au fost văzuți împreună la un concert Ed Sheeran. Bineînțeles, vestea a aprins fanii cuplului, care au comentat pe Twitter sperând că cei doi sunt din nou împreună. Însă nici Katy, nici Orlando nu au făcut niciun comentariu pe acest subiect, deși au mai fost văzuți împreună de atunci.

Însă o fotografie publicată de un fan la începutul acestei primăveri ne-a pus pe gânduri și ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva aceasta este dovada că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat. Pe când Katy se afla în Chile pentru un concert, ea a fost fotografiată purtând un hanorac plin cu imagini cu fața lui Orlando Bloom. Un hanorac pe care l-am mai văzut în trecut… Orlando a purtat unul identic (să fie același?) într-o fotografie alături de câțiva prieteni, dar și mama lui a purtat unul la fel.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro