Katy Perry

Katy Perry a renunțat la părul brunet pentru o schimbare radicală

Am văzut-o de-a lungul timpului cu cele mai ciudate culori de păr, însă Katy Perry revine mereu la brunet. Se pare că nu și de data asta – Katy a ales să poarte o culoare de păr radical diferită.

Mov, roz, turquoise, albastru, verde, portocaliu – Katy Perry nu a ratat nicio culoare când vine vorba de părul ei. Se pare însă că frumoasa artistă și-a dorit o schimbare de look, dar și o schimbare în viața ei, dacă este să ne luăm după postarea sa de pe Instagram unde fanii au putut să o vadă cu noua culoare de păr.

Eram curioase cum va mai arăta părul lui Katy Perry încă din ianuarie când artista s-a afișat cu o nuanță de portocaliu în păr. Se pare că acum a făcut un pas înainte și a ales o culoare în vogă în acest moment, un blond platinat cu reflexii roz.

View this post on Instagram

New life who dis

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Judecând după descrierea fotografiei, dar și după decizia de a încerca un nou look, ne așteptăm să auzim cât mai curând de un nou album al artistei, cel de-al patrulea din cariera sa, atât de așteptat de fani. Sperăm să aflăm răspunsul în acest weekend când Katy Perry va cânta la Premiile Grammy 2017!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro