Katy Perry

Motivul pentru care Katy Perry nu va cânta pentru show-ul Victoria`s Secret 2017

Deși cei de la Victoria`s Secret au ales o destinație surprinzătoare, Shanghai, pentru show-ul de anul acesta, se pare că această destinație le dă bătăi de cap organizatorilor. Unele modele au anunțat că nu vor mai putea defila în show deoarece guvernul chinez nu le-a acordat vize.

În aceeași situație se află și cântăreața Katy Perry, care făcea parte din lista de artiști prezenți la show-ul Victoria`s Secret 2017.

Surse apropiate cântăreței spun că guvernul chinez a ales să nu-i ofere viza după ce aceștia au descoperit că Perry a purtat o rochie cu imprimeul floarei-soarelui în timp ce susținea un concert în Taiwan în 2015. Floarea-soarelui a fost un simbol pentru protestatarii taiwanezi anti-chinezi, iar alegerea lui Katy de a purta acea rochie nu a trecut neobservată.

,,Pentru fiecare artist care își dorește să susțină evenimente în China, oficialii chinezi verifică toate rețelele de socializare și reportajele de presă pentru a vedea dacă au făcut ceva ce poate fi considerat ofensator pentru țară” a declarat sursa.

,,Trupa Maroon 5 a fost interzisă acum câțiva ani deoarece un membru al trupei a dorit să-i ureze la mulți ani, pe Twitter, lui Dalai-Lama” a adăugat sursa.

De asemenea, nici Gigi Hadid nu va putea ajunge la show deși la început se afla pe lista modelelor care vor defila anul acesta. Motivul pentru care nu i s-a acordat viza ar fi un filmuleț în care modelul ține o prăjiturică cu Buddha în mână în timp ce anunța că va pleca la Shanghai. Sora ei, Bella, cea care a postat clipul care ulterior a fost șters, va merge în Shanghai pentru show-ul Victoria`s Secret.

Foto: hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro