katy perry are un nou look

Katy Perry a făcut o schimbare de look radicală după despărțirea de Orlando Bloom

Noi, femeile, simțim adesea nevoia unei schimbări după ce trecem printr-o despărțire. Se pare că și celebritățile procedează la fel: după proaspăta despărțire, Katy Perry are un nou look.

Cu tristețe am aflat zilele trecute că Orlando Bloom și Katy Perry nu mai formează un cuplu. Și așa cum după orice despărțire începe o nouă eră, Katy Perry a vrut să celebreze acest nou început cu o schimbare de look de-a dreptul radicală.

Nu de mult Katy a renunțat la părul brunet pentru un blond platinat (cu ocazia noului ei single). A fost și atunci o surpriză de proporții, însă noul look este și mai spectaculos și uimitor. Katy Perry și-a tuns părul scurt și poartă acum o tunsoare pixie excentrică, cu părul ras pe părțile laterale.

katy perry are un nou look

Katy Perry a suprins tot procesul pe profilul său de Snapchat. „Acesta este primul meu Snap și ghiciți ce o să fac? O să îmi tund tot părul. Asta înseamnă frumusețe redefinită, nu-i așa, Chris?”, a scris ea pe Snapchat.

Tot acolo a dezvăluit și cine a fost sursa ei de inspirație: nimeni alta decât Michelle Williams, o adevprată maestră a tunsorilor pixie. Totuși, această abordare excentrică a lui Katy ne duce cu gândul la altcineva: Miley Cyrus.

katy perry are un nou look

Vedeți și voi asemănarea?

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro