Kate Upton a născut

Kate Upton a născut

Kate Upton a devenit mamă! Modelul a distribuit pe pagina ei de Instagram că ea și soțul ei, Justin Verlander, au devenit părinți pentru prima dată și chiar a împărtășit numele micuței lor: Genevieve Upton Verlander.

Kate Upton a născut o fetiță

Instagram este locul preferat al vedetelor pentru a își anunța venirea pe lume a bebelușilor.  În luna iulie, Upton distribuia fotografii cu ea îmbrăcată într-un costum roșu și purtând ochelari de soare albi, pe balconul unui hotel din Miami. Dscrierea fotografiei era scurtă și la obiect: „#PregnantinMiami @justinverlander”.

Pe de altă parte, soțul ei a avut un adevărat mesaj de dragoste pentru viitoarea mămică: „Vei fi cea mai incredibilă mamă din lume! Abia aștept să îmi încep călătoria cu tine! Ești cea mai bună, iubitoare, grijulie și puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Sunt mândru că micuța noastră va fi adusă pe lume de către o femeie ca tine. Te iubesc atât de mult.”

Dacă anunțul sarcinii a fost emoționant, nici nu se compară cu primele fotografii cu adorabila Genevieve!

 

View this post on Instagram

 

Genevieve Upton Verlander 💗 11.7.18

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

View this post on Instagram

 

Welcome to the world Genevieve Upton Verlander. You stole my ❤️ the first second I met you!!! 11.7.2018

A post shared by Justin Verlander (@justinverlander) on

Kate Upton și Justin Verlander au avut un an plin: s-au căsătorit anul trecut în noiembrie, în același weekend în care Verlander a câștigat campionatul mondial World Series, iar acum au șansa să își sărbătorească prima aniversare cu nașterea primului lor copil.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com