Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna în ultima sa vizită regală

Familia regală britanică a primit o mulțime de cadouri bizare în vizitele regale făcute de-a lungul anilor. Prințul William a primit în dar un gnom din material textil, iar acum a venit rândul Ducesei de Cambridge să fie surprinsă cu un cadou neconvențional. Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna în ultima sa vizită regală.

William și Kate au mers într-o vizită regală, miercuri (21 februarie) la deschiderea unei stații de pompieri din Sunderland, în nord-estul Angliei. Clădirea a fost convertită într-un hub pentru artiștii locali, potrivit GLAMOUR US, iar unul dintre artiști i-a oferit Ducesei de Cambridge, în dar, un tatuaj. Așa a ajuns Kate Middleton să își facă un tatuaj cu henna.

Shajida Begum, în vârstă de 18 ani, a folosit henna naturală de culoare maro pentru a desena pe mâna dreaptă a lui Kate o floare de dimensiuni mici. „I-am spus: ți-ar plăcea un design? Iar ea a răspuns, ”Da, dacă nu te deranjează”, a relatat artista.

Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna

 

„Mi-a spus că este foarte frumos. Tocmai îi spuneam cum funcționează, și când îl poate spăla”, a mai relatat Begum.

Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna sub forma unei flori pe mâna dreaptă

Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna sub forma unei flori pe mâna dreaptă

Cu siguranță, nu ne-am fi așteptat ca un tatuaj cu henna să fie permis de protocolul regal, având în vedere că Ducesa nu a putut purta negru la premiile BAFTA tocmai pentru a respecta regulile. Totuși, Kate Middleton și-a făcut un tatuaj cu henna, iar gestul ei a fost privit cu înduioșare în cadrul vizitei regale.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com