Kate Middleton influencer în materie de stil

Kate Middleton a fost aleasă influencer în materie de stil

Kate Middleton se află pe primul loc în topul influencerilor din familia regală în materie de stil. Și Meghan Markle se află în top, pe o poziție apropiată de cea a Ducesei de Cambridge.

Dacă faci parte dintr-o familie regală știi sigur că toate privirile vor fi ațintite asupra ta la fiecare ieșire publică. De aceea, vestimentația ta joacă un rol foarte important. Iar Kate Middleton și Meghan Markle știu asta foarte bine, de aceea, fiecare ținută purtată de ele este una câștigătoare.

Am văzut cum stilul vestimentar al lui Meghan Markle s-a schimbat de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Ea a renunțat să poarte un accesoriu de când a devenit ducesă, iar outfiturile ei au un lucru în comun și transmit un mesaj puternic.

Deși este o fană a marilor case de modă, Kate Middleton alege de multe ori piese vestimentare de la brandurile pe care le preferăm și noi. Iar de fiecare dată când Ducesa de Cambridge poartă o ținută cu un preț accesibil, piesele vestimentare devin sold out în magazine în timp record.

De fapt, stilul vestimentar ai soției Prințului William este atât de admirat că ea se află pe primul loc în topul influencerilor din familia regală în materie de stil. În clasamentul realizat de eBay Marea Britanie, se arată că hainele de maternitate ale Ducesei de Cambridge au generat mai multe căutări pe eBay decât piesele vestimentare ale oricărui alt membru al familiei regale.

În plus, căutările pentru designer-ul Jenny Packham s-au dublat după ce Ducesa de Cambridge a purtat o rochie roșie, cu guler brodat, la prima apariție în public a Prințului Louis. Alți designeri preferați de Kate Middleton, precum Alexander McQueen și Seraphine, au avut creșteri de 20% în căutările celor interesați de hainele purtate de ea.

Bineînțeles, și Meghan Markle se află în top, pe o poziție apropiată de cea a Ducesei de Cambridge. După nunta cu Prințul Harry, căutările pentru designerul Claire Waight Keller, care a realizat rochia de mireasă a lui Meghan, au crescut cu până la 60%.

Alte ținute ale Ducesei de Sussex care au fost la mare căutare sunt rochia mini stil tuxedo, pe care Meghan a purtat-o de curând la un eveniment caritabil, rochia pe care a purtat-o la nunta unui prieten al Prințului Harry și rochia midi din denim semnată Carolina Herrera, în care Meghan și-a făcut apariția la un meci de polo.

„Deși Meghan a fost în atenția tuturor anul acesta, stilul lui Kate este cel care a predominat în căutările de pe eBay încă de la nunta sa cu Prințul William în 2011. Mereu observăm o creștere în căutări în perioada evenimentelor regale, iar 2018 a fost un an bun pentru micile afaceri de pe eBay, atât cu ocazia nașterii Prințului Louis, cât și cu nunta lui Meghan și Harry, care au crescut vânzările în toată țara“, a spus Rob Hattrell, vice-președinte eBay Marea Britanie.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro