Kate Hudson are 6 reguli de sănătate și fitness pe care oricine trebuie să le urmeze

Kate Hudson are 6 reguli de sănătate și fitness pe care oricine trebuie să le urmeze

Este actriță premiată cu Globul de Aur și model demn de urmat. Kate Hudson are o disciplină de admirat când vine vorba despre sănătate și formă fizică. Este mereu activă și are grijă să urmeze cu regularitate antrenamentele de la sala de fitness. Tocmai de aceea, dacă vrei să îți îmbunătățești și tu stilul de viață, vei vrea să urmezi cele șase reguli ale sale.

Care este cea mai bună formă de sport, cum să ai grijă de corpul tău și ce să faci pentru a te menține în formă atunci când călătorești – cele șase reguli de sănătate și fitness dezvăluite de  Kate Hudson pentru Vogue UK lămuresc toate aceste probleme. Sportul și starea de sănătate sunt în strânsă legătură, de aceea, este important să fii activă, chiar și dacă nu vrei să slăbești.

În plus, Kate Hudson este cel mai bun exemplu. Actrița are o siluetă de invidiat, dar asta nu o face deloc să se plafoneze. Merge regulat la sala de fitness și are și o alimentație sănătoasă, iar toate astea au determinat-o să își lanseze, în 2013, brandul de articole sportive numit Fabletics.

Regulile lui Kate Hudsen pentru un stil de viață sănătos

Fără alte introduceri, descoperă în galeria foto de mai sus cele șase reguli de sănătate și fitness ale lui Kate Hudson, pe care oricine ar trebui să le urmeze.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com