Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit

Se aud clopotele de nuntă pentru Justin Bieber și Hailey Baldwin. Cântătețul și cunoscutul model s-au logodit.

Conform TMZ, cântărețul în vârstă de 24 de ani și modelul, de 21 de ani, s-au logodit la sfârșitul săptămânii trecute. Cei doi luau cina la un restaurant din Bahamas când Justin a cerut-o pe Hailey în căsătorie. „Este și nu este o surpriză. Justin este foarte fericit de câteva săptămâni încoace. O cunoaște pe Hailey de mult timp. Pare că este o decizie neașteptată dar se cunosc foarte bine“, a declarat o sursă pentru revista People.

De săptămâni bune de vorbește despre povestea de dragoste dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin, dar nici unul dintre ei nu a vorbit public despre relație. De altfel, până în acest moment, cuplul nu a confirmat nici vestea logodnei.

Însă urările de bine au început deja să curgă. Fanii s-au grăbit să le lase mesaje lui Justin și lui Hailey pe conturile lor de social media, iar tații viitorilor miri au postat mesaje de felicitare.

Jeremy Bieber, tatăl lui Justin, pare să confirme vestea logodnei în cea mai recentă postare pe Instagram. El a publicat o fotografie cu Justin, sub care scrie „Sunt mândru e o afirmație modestă! Sunt entuziasmat pentru capitolul următor!“

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

O postare distribuită de Jeremy Bieber (@jeremybieber) pe

Și Stephen Baldwin a postat pe contul lui de Twitter un mesaj de felicitare pentru cei doi îndrăgostiți, însă, între timp, a fost șters.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro