Justin Bieber s-a crezut vlogger de beauty pentru o seară și ne-a arătat rutina lui de îngrijire

Justin Bieber s-a crezut vlogger de beauty pentru o seară și ne-a arătat rutina lui de îngrijire

Cine spune că bărbații refuză să își îngrijească pielea? Justin Bieber sigur nu este unul dintre ei! Artistul a postat un video pe Instagram în care ne arată toată rutina lui de îngrijire a feței, exact ca un veritabil beauty vlogger.

Justin Bieber și-a susprins toți fanii luând rolul unui adevărat specialist în beauty. În story-ul postat pe Instagram sâmbătă noaptea, Justin Bieber s-a gândit să ne împărtășească rutina lui zilnică de îngrijire a tenului, fiind adesea întrebat de fanii lui cum se spală pe față dimineața.

Îmbrăcat într-un halat de baie și aparent foarte grăbit, Justin a folosit un gel de curățare de la brandul Christie Kidd și cu ajutorul periei ultrasonice Clearasonic și-a masat rapid fața, curățând-o în același timp. Apoi și-a clătit fața și a aplicat o cremă cu protecție solară de la EltaMD.

La final însă nici măcar el nu este mulțumit de rutina lui și crede că ceva nu este bine în tot ceea ce face, ținând cont că nu scapă de acneea de pe frunte și de tenul gras. Justin, dacă rutina ta este atât de rapidă în fiecare zi, este clar ce faci greșit: data viitoare încearcă să cureți fața mai mult de 2 secunde cu acea perie. Altfel, nu servește la nimic, exact cum ai spus și tu.

Evident, Justin mai are multe de învățat la capitolul beauty, așa că oricât de mare fană ai fi, rezumă-te doar la a-i asculta muzica și nu pune în practică sfaturile de beauty oferite de el!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro