Justin Bieber serenadă Hailey Baldwin în fata Palatului Buckingham

Justin Bieber i-a făcut o serenadă lui Hailey Baldwin, în fața Palatului Buckingham

Justin Bieber și Hailey Baldwin au vizitat Londra împreună, iar cântărețul nu s-a putut abține să nu-i facă o serenadă logodnicei sale, chiar în fața Palatului Buckingham.

Una dintre atracțiile pe care turiștii nu trebuie să le rateze atunci când vizitează Londra este Palatul Buckingham. Ca orice turiști care se respectă, și Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au oprit la reședința Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Până aici nimic neobișnuit, asta până când artistul și-a scos chitara și, sprijinit de fântâna din fața palatului, a început să cânte o serenadă pentru logodnica sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Justin Bieber singing in front of Buckingham Palace today! #shook #lucky #justinbieber #streetconcert

O postare distribuită de @ michael_kmlg pe

Acompaniat de chitara sa acustică, Justin, într-un hanorac roz și cu gluga trasă pe cap, a cântat melodia Cold Water, o colaborare din 2016 dintre el și Major Lazer, dar și un cover după hit-ul lui Tracy Chapman, Fast Car, dedicat logodnicei lui, Hailey.

După scurtul recital, îndrăgostiții s-au îndreptat spre London Eye.

Săptămâna trecută au apărut mai multe zvonuri conform cărora Justin și Hailey s-a căsătorit în secret, îcei doi fiind văzuți intrând la o judecătorie unde ar fi obținut licența pentru căsătorie. Într-un tweet șters între timp, Hailey a infirmat zvonurile.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit la începutul lunii iulie, pe când se aflau în vacanță în Bahamas. La doar o zi după apariția veștii, Justin Bieber a rupt tăcerea și a confirmat vestea cea mare pe contul lui de Instagram. Cântărețul a scris un mesaj plin de dragoste pentru logodnica lui. „Am vrut să mai aștept un timp până să spun ceva, dar vestea circulă repede; simplu, lucrurile sunt așa: Hailey sunt atât de îndrăgostit de tot ce ține de tine! Sunt dedicat să-mi petrec viața ca să ajung să cunosc fiecare părticică din tine, iubindu-te cu răbdare, din toată inima. Inima mea este în totalitate a ta și întotdeauna te voi pune pe primul plan! Ești dragostea vieții mele Hailey Baldwin și nu vreau să-mi petrec viața cu altcineva în afara de tine“, a scris artistul pe contul lui de Instagram.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro