Julia Roberts a revenit la look-ul ei inconic din anii ’90: s-a vopsit roșcată

Julia Roberts a revenit la culoarea cu care a cucerit pe toată lumea în anii ’90: este din nou roșcată, iar nuanța ne amintește de cea pe care a avut-o în rolul lui Vivian din filmul Pretty Woman.

După ce o bună perioadă de timp a jonglat cu nuanțele de blond în părul ei, Julia Roberts a revenit recent la culoarea cu care ne-a cucerit în anii ’90, un roșcat arămiu cu reflexii de cupru. Și deși au trecut peste 25 de ani de când frumoasa actriță a apărut în rolul adorabilei și impulsivei Vivian din Pretty Woman, nuanța vibrantă de roșcat i se potrivește la fel de bine și astăzi.

 

Julia Roberts a revenit la părul roșcat

Julia Roberts a revenit la părul roșcat

 

Julia Roberts, numită de nu mai puțin de 5 ori „cea mai frumoasă femeie din lume” de revista People, a dezvăluit ieri transformarea, în timpul filmărilor pentru ultimul ei proiect, Ben is back. Actrița este un adevărat cameleon când vine vorba de schimbarea culorii de păr, încercând de-a lungul timpului o mulțime de nuanțe, de la brunet la șaten deschis și chiar la blond platinat (descoperă în galeria foto de mai sus cele mai frumoase apariții ale sale).

Tocmai de aceea sunt curioase cât timp va păstra Julia nuanța de roșcat a părului și dacă este doar o schimbare dedicată acestui proiect. Cum sezonul de premiere se apropie, ne așteptăm să o vedem cât de curând cu un nou look.

Foto: Northfoto

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro